MarketingSocial Media

Influencers de Barcelona

Aquesta setmana al blog parlem dels influencers de Barcelona. La ciutat, a més de ser puntera en molts aspectes, també s’ha fet un bon lloc en aquest món. Hi resideixen perfils amb tant de renom com la Dulceida o la Paula Gonu.

Hem fet una breu selecció de perfils molt interessants segons la seva temàtica: moda, bellesa, lifestyle, gastronomia, viatges i maternitat. Hi trobareu des de macro-influencers amb més de 500k seguidors, fins a micro-influencers amb 40k seguidors per exemple. Considerem que un bon perfil no es mesura amb el nombre de seguidors sinó amb la qualitat del contingut que comparteix i l’engagement que té amb els seus seguidors.

El marketing d’infuencers és una de les tendències més noves en les estratègies de marketing de les empreses, i Barcelona és un gran focus per aquesta tendència.

A continuació trobaràs la selecció que hem fet dels influencers de Barcelona. Molts seran perfils que ja coneixes, però segur que en descobreixes algun de nou!

MODA

En primer lloc hem destacat el sector que engloba a més perfils. Molts dels influencers de Barcelona col·laboren amb empreses del sector de la moda. Ja siguin botiques locals, o internacionals.

Influencers-de-barcelona-moda-belen-hostalet
Influencers-de-barcelona-moda-aretha-fuste
Influencers-de-barcelona-moda-carla-dipinto
Influencers-de-barcelona-moda-carla-ferrer

BELLESA

Les empreses de cosmètica i maquillatge també han apostat per donar-se a conèixer a través dels influencers. Un exemple seria el de la marca barcelonina Freshly Cosmetics.

LIFESTYLE

Dins l’àmbit lifestyle hi trobem diverses temàtiques. Un exemple seria Devermut, perfil que reivindica el feminisme i la comunitat LGTB. També destaquem la Carlota Bruna, on a través del seu perfil d’instagram consciencia els seus seguidors sobre el medi ambient i el món del veganisme.

GASTRONOMIA

Si el que t’interessa és el món culinari, no et perdis aquests tres influencers de Barcelona que et recomanem. Des de les delicioses receptes veganes de La Gloria Vegana, fins al perfil de Patatas Braves Barcelona, on l’Edu ha elaborat la seva pròpia guia de braves a Barcelona.

VIATGES

Per finalitzar, us portem 3 instagrammers barcelonins amants de viatjar. A les xarxes comparteixen els seus viatges, recomanacions, tips i curiositats.

Si t’ha semblat interessant aquest post, probablement t’agradarà el post que vam publicar el mes passat sobre els influencers de Girona.

7 idees pel teu feed d’Instagram
Instagram elimina definitivament els likes

Entrades relacionades

2 comentaris. Leave new

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Menú