InternetMarketingNotíciesSocial Media

El blog com a eina de màrqueting

Teniu blog a la pàgina web? Creieu que és innecessari? En el post d’avui us explicarem la importància de tenir blog a la web i els beneficis que es poden obtenir si se’n fa un bon ús.

Qualsevol empresa que pugui i no en tingui, està desaprofitant una part essencial dels recursos d’autopromoció que la web t’ofereix. Per a Google el contingut és el rei, per això, tenir un apartat on generar contingut actualitzat i de valor t’ajudarà a aconseguir un bon posicionament. És important publicar amb freqüència, encara que sigui un cop a la setmana, per començar a notar els resultats.

Aquí us deixem els beneficis principals d’utilitzar el blog com a eina de màrqueting:
  • Promoció de la teva empresa. Pots mostrar, descriure i promocionar un servei de la teva empresa d’una forma més propera.
  • Augmenta el trànsit a la teva web. Tenir blog se sol traduir en un augment de visites d’usuaris a la pàgina. Per tant, augmenten les possibilitats d’obtenir nous clients.
  • Millora el SEO de la teva pàgina, ja que estaràs generant contingut de qualitat i d’interès pels usuaris amb més freqüència.
  • Millora el posicionament. Augmenta la possibilitat d’aparèixer entre les primeres pàgines de Google.
Per si us interesa en el nostre blog trobareu una entrada amb un ebook descarregable sobre tàctiques per ser un expert en SEO!

Per tant, com ja us hem comentat, s’ha de ser constant i generar contingut d’actualitat que pugui ser d’interès pels teus usuaris. Encara hi ha algú que pensi que no és necessari tenir blog a la pàgina web?

Nova normativa pels TPV virtuals, teniu la vostra botiga online preparada?
Colors en tendència tardor-hivern 2019/2020

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Menú