Disseny

10 CONSELLS CREATIUS PER AL DIA A DIA

Avui al blog us portem 10 consells per ser més creatius en el nostre dia a dia.
Agafa bolígraf, pren nota i posa en pràctica tots aquests consells creatius!

  1. Renta’t les dents cada dia amb la mà esquerra: Les persones dretanes, fan treballar la secció esquerre del cervell, que és l’encarregat de la lògica i els càlculs. En canvi, les persones esquerranes fan treballar més la secció que s’encarrega de la creativitat. Es diu doncs, que les persones esquerranes són més creatives. Ets dretà/na? Fes cada dia una petita activitat quotidiana amb l’esquerra.
  2. Treballa amb les teves mans: Pinta tocant la pintura, treballa un tros de fang per crear una figura, planta i trasplanta plantes tocant la sorra, o amassa una pasta per fer galetes amb les mans. I si pots, canta mentre fas aquestes activitats!
  3. Escolta música i mira pel·lícules alternatives: Els sons o imatges que surten de l’habitual estimularan el teu cervell.
  4. Procura estar sempre en contacte amb la naturalesa: Encara que sigui un cop a la setmana, procura fer una excursió per la muntanya o per la platja. El contacte amb la naturalesa i amb els animals ens buida la negativitat i ens omple d’energia renovada.
  5. Obliga’t a fer alguna activitat com llegir, escriure, pintar o dibuixar cada dia, ja sigui al tren, al bus, a l’estona que tens per dinar o a la nit abans d’anar a dormir. I no oblidis dormir un mínim de 8h!
  6. Procura treballar envoltat de gent més bona i creativa que tu: Així, aprendràs d’ells i de les seves maneres de crear. I no tinguis mai por de preguntar-los els teus dubtes.
  7. Viatja molt. I si no pots per falta de temps o de recursos econòmics, parla amb els amics o coneguts que tinguis a l’estranger i demana-ls’hi que t’expliquin la seva experiència de vida allà.
  8. Sigues ordenat sobretot en el teu espai de treball. Un espai de treball caòtic et farà bloquejar i no podràs pensar amb tanta claredat.
  9. No menyspreïs mai res del que fas, encara que ho facis sense motiu o que no t’acabi de convèncer el resultat. És més, si no et convenç, procura prendre-t’ho amb humor i no ho llencis mai. Tingues una “carpeta negra” si vols.
  10. I sobretot, sigues molt obert de ment! Procura obrir-te a tot el que vingui i prendre sempre la part positiva de les coses quotidianes encara que a vegades es faci complicat. No només exercitaràs la creativitat, sinó que t’ajudarà a ser més feliç. 🙂
, , , , , , , , ,
Els millors anuncis de la Super Bowl 2017
Herois sense capa a les xarxes socials

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Menú