Disseny

Tendències en disseny gràfic 2017

Vols saber quines seran les tendències que es portaran durant el 2017? 

PREN NOTA, a continuació te les expliquem!

1. CINEMAGRAPHS

Encara no saps què és? Així doncs pren atenció, perquè aquest 2017 serà una de les tendències més importants. Un Cinemagraph és una foto que conté un element, sigui petit o gran, en moviment, creat a través de la fusió d’una fotografia amb un vídeo.

El seu principal objectiu és captar l’atenció de l’espectador a través d’una “fotografia” que aconsegueix captar l’atenció al visualitzar un element en moviment en un pla aparentment estàtic.

5659130034_7fc3dcfb8c_o7

2. LOGOTIPS RESPONSIUS:

Amb la quantitat de formats diferents per visualitzar els continguts web és molt important tenir en compte que el disseny del logotip sigui responsiu. Moltes marques s’han sumat a aquesta tendència i han readaptat els seus logotips per ser visualitzats des de diferents suports.

Aquí et deixem alguns exemples:

tendencias diseño grafico 2017

Img via Responsive logo

3. LOW POLY

Les formes i els patrons geomètrics també continuaran sent un dels elements clau pels dissenys impresos i web. Aquesta tècnica està inspirada en el low poly, una forma de modelatge 3D que es basa en utilitzar el menor nombre de polígons possibles.

En l’àmbit gràfic, aquesta tendència està en ple boom i es basa en representar composicions complexes, amb el mínim de recursos possibles per crear imatges simples però molt visuals.

tendencias diseño grafico 2017

Img via Behance

4. IL·LUSTRACIONS HAND DRAW

Les il·lustracions continuen sent una de les tendències que predominaran durant el 2017 i no és per menys, perquè es poden fer grans dissenys amb aquesta tècnica.

La clau està en combinar un disseny modern amb alguns elements dibuixats a mà i així humanitzar el disseny per donar-li un toc més personal.

A través de les il·lustracions podem crear a l’espectador un sentiment de nostàlgia cap a la seva infantesa o donar als nostres dissenys un toc més personal perquè el producte o marca tingui un efecte més natural o com si fos fet a casa.

tendencias diseño grafico 2017

Img via Louis Charden

5. MODERN RETRO:

Un any més continuarem amb aquest tipus de tècnica basada en la barreja de dissenys o elements moderns amb un estil retro vintage.

Destaquem els logotips dissenyats amb un traç senzill a una sola tinta, les il·lustracions que imiten els dibuixos antics que il·lustraven els anuncis publicitaris i les tipografies fetes a mà.

En general aquest tipus de disseny utilitza una paleta de colors pastel pero.. Per què no fusionem un estil vintage amb uns colors cridaners ben moderns? Anem a provar-ho…

6. TIPOGRAFIES AMB EMOCIONS

La tipografia ja no solament serveix per mostrar una informació, ara s’ha convertit en el centre d’atenció del disseny.

A través de la seva composició, traç, detalls o inclinació podem evocar sentiments a l’espectador com la tristesa, la melancolia o l’alegria i així, aconseguir vincular-ho amb la nostra marca o producte.

Una tècnica que s’ha posat molt de moda i que serà tendència durant el 2017 és l'”eye-tracking” i que consisteix en jugar amb la composició i la mida de la lletra per tal de guiar l’ull cap a la informació que creguis més important.

tendencias diseño grafico 2017Img via underconsideration

, , , ,
Roast Yourself Challenge: els YouTubers se’n riuen d’ells mateixos
Anatomia del post perfecte a Facebook

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Menú