Social Media

Snapchat & Business

T’aixeques cada dia amb la intenció de mantenir la teva empresa al peu del canó de les noves tecnologies, però… Ja coneixes l’última novetat a incloure en el teu pla de marketing? Apunta’t aquesta paraula.. Snapchat!

Snapchat és una aplicació de missatgeria instantània. Fins aquí no trobaríem res a destacar, tret que té una peculiaritat: Al contrari que altres xarxes socials, la duració dels missatges no és indefinida. Tenen una duració determinada i a més, desapareixen al cap de 24 hores. Pots enviar contingut de forma privada (entre dos usuaris) o de forma pública permetent que ho vegi tothom qui et segueixi.

I així doncs què t’ofereix Snapchat: Atenció personalitzada i exclusivitat.

snapchat & business

Apunta’t alguns consells:

– Ofereix continguts exclusius: Fes que els usuaris t’hagin de seguir per aconseguir productes o promocions realment exclusives.

– Ofereix promocions especials: Ofertes, descomptes, tot això serà un incentiu perquè altres usuaris et segueixin.

– Explica i ensenya: Mostra continguts, histories, localitzacions, persones i posa-hi sentiments i humor. Els usuaris se sentiran atrets i es voldràn quedar amb tu.

– Aprofita la personalització: Fes servir Snapchat com una eina d’atenció al client personalitzada. Respon preguntes, contesta queixes i ofereix solucions personalitzades als teus usuaris.

, , ,
Punts de llibre [Descarregable]
[eBook] Tècniques i estratègies per triomfar a Instagram. Sigues el rei o la reina d’aquesta xarxa social!

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Menú