Creative Corner

Activitats per NO avorrir-se a casa

Aquests dies de confinament es poden fer llargs i pesats però hi ha moltes coses que podem fer per divertir-nos i passar l’estona. Aquí us deixem un llistat d’activitats per combatre l’avorriment!

Llegeix i rellegeix

Els llibres són finestres a altres mons així que són perfectes per passar aquests dies. Comença de nou el llibre que tant t’agrada o dóna-li una ullada a aquell que vas comprar i mai vas obrir.

Estigues actiu

Fer exercici t’ajudarà a estar més despert i menys pesat. No fa falta fer-ne molt, una mica cada dia et servirà per sentir-te bé. Escull la rutina que més t’agradi i posa música que et motivi! Aquests dies el gimnàs Triops està fent retransmissions en directe a Instagram. Mira el seu horari i no te’ls perdis!

Dibuixa i empastifa

És hora de ser creatiu i fer les teves pròpies obres! El millor de l’art és que es pot fer amb qualsevol cosa així que agrupa tot el material que tinguis a casa i deixa córrer la imaginació.

Escolta bons podcasts

Si bé no et crida l’atenció llegir i no tens ganes de mirar res, els podcasts són una bona opció! Hi ha històries de tots els gèneres (narrades o interpretades per diferents actors) i shows de diferents temàtiques (mitologia, poesia, medicina, etc.)

Marató i crispetes

Ara és el moment de continuar aquella sèrie que havies deixat a mitges o començar una de nova que tenies pendent. També pots remirar la teva saga preferida, tu tries! De sèries hi ha moltes i nosaltres us recomanem aquestes: Stranger Things, Black Mirror, Dark, Breaking Bad, Game of Thrones

A cantar i ballar!

Ara ja et pots aprendre la lletra d’aquella cançó complicada o practicar nous passos de ball. O bé al contrari, canta com et doni la gana i balla sense solta ni volta. Munta la teva pròpia discoteca i a divertir-se!

Jugar, jugar i jugar

És hora de treure tots els jocs de taula que tinguis per casa i jugar amb la família o companys. Ah!, i no ens oblidem dels videojocs, ara és el moment de passar-se aquell nivell tant complicat o començar una nova partida.

Aprèn coses noves

Tots sabem que a Internet hi ha tutorials per aprendre a fer qualsevol cosa. Així que tria una, o vàries, i a practicar s’ha dit! Un cop puguem sortir, podràs ensenyar a tothom les teves noves habilitats.

Rep una bona formació a Aedes Girona amb els seus cursos online. Fes una ullada a la seva pàgina!

Endreça i redecora

Ja que ens hem de quedar tancats a casa, que millor que convertir-la en un lloc acollidor on sentir-se còmode! Aprofita per netejar i endreçar la llar, i un cop ho tinguis pots provar de reorganitzar els mobles i redecorar les habitacions.

 

Rebrandings del 2019
Passatemps de confinament

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Menú