Logotip Pla de l’Estany

Des del Consell Comarcal del Pla de l’Estany juntament amb la Universitat de Vic se’ns va presentar l’oportunitat de crear la marca de territori del Pla de l’Estany.

Aquest projecte ens plantejava diferents reptes enfocats a trencar amb la percepció i els tòpics d’un territori molt col·lapsat de marques territorials que utilitzen com a element i recurs principal l’Estany de Banyoles i el color blau com a font d’atracció turística. Una terra rica en aigua, naturalesa i tan activa en tots els sentits que ens feia visualitzar el territori com un sistema circulatori que dóna vida a tot el que l’envolta. “Comarca que batega” és la suma de totes les idees que ens venien a la ment quan pensàvem en el Pla de l’Estany. L’imagotip en forma traçada representa les arrels de la terra, els aqüífers subterranis i la forma geomètrica del cor fent referència a les venes i al sistema circulatori.

Un camí llarg però carregat d’èmfasi i il·lusió el qual esperem que, amb el temps, qualsevol persona associï el Pla de l’Estany com la comarca que batega.

Comparteix aquest projecte:
Menú