Influencers

Tenim l'influencer que necessites per la teva marca. #

El màrqueting d’influencers t’ajuda a consolidar la teva marca a internet.
Si ets influencer donem a conèixer el teu perfil a marques relacionades amb els teus continguts.

Serveis per empreses

Campanyes
Selecció de perfils
Creació de continguts

Gestió de campanyes: Ajudem a la teva empresa a elaborar una campanya d’influencers per promocionar la teva marca, producte o servei i a més a més ens encarreguem del procés de principi a fi: en primer lloc seleccionem i contactem de perfils, seguidament ens encarreguem de la redacció de contractes, planificació de calendaris i dates de publicació, validació i control de continguts i finalment elaborem un informe de resultats.

Selecció de perfils: Vols promocionar el teu negoci però no saps quin influencer encaixa millor? Doncs t’assessorem per trobar el perfil que més s’adapti als valors i target de la teva marca.

Creació de continguts: Si t’agrada el contingut d’un influencer en concret i vols tenir el mateix material a la teva web o xarxes socials també podem ajudar-te! Ens encarreguem de contactar amb el perfil i negociar amb ell tant el contingut (fotografies, textos i audiovisuals) com la remuneració per la contractació d’aquests serveis.

Serveis per a influencers

Representació
Edició de videos
Community management

Representació i gestió de campanyes: Donem a conèixer el teu perfil a les marques, també realitzem el seguiment de les col·laboracions de principi a fi, com ara negociació de continguts, dates i remuneració, acceptació i signatura de contracte, validació de continguts, enviament d’estadístiques i finalment l’emissió de la factura un cop s’ha finalitzat l’acció.

Si ets youtuber, blogger, instagrammer i tens més de 10k seguidors en alguna d’aquestes xarxes socials no dubtis en contactar-nos!

Edició de vídeos per les teves xarxes socials: Vols millorar la qualitat de contingut a Youtube? No tens temps per editar els teus vídeos?
T’ajudem amb l’edició seguint les pautes que ens indiquis (edició de color, efectes, so, textos, miniatures, etc.). Si vols més informació no dubtis a contactar-nos!

Lloguer d’estudi fotogràfic: Disposem d’un estudi fotogràfic totalment equipat perquè puguis realitzar les teves sessions de manera còmoda i professional.

També et podem ajudar en…

Disseny Web

Comptem amb professionals que t’ajudaran a renovar o crear el teu bloc, pàgina web corporativa o botiga online des de zero.

Disseny Gràfic

Vols una nova imatge corporativa per al teu bloc o xarxes socials? Dissenyem de manera totalment personalitzada logotips, recursos gràfics per xarxes socials, portades per les teves històries destacades d’Instagram, newsletters, banners, etc.

Community Management i gestió de XXSS

Oferim serveis per ajudar-te a gestionar les teves xarxes socials i que no hagis de preocupar-te per res. Ens encarreguem de la publicació del contingut, gestionem i responem comentaris i missatges privats, i finalment dinamitzem el teu compte interactuant amb altres perfils.

Estudi de fotografia professional propi

Disposem d’un estudi fotogràfic professional per la creació pròpia de continguts, des de fotografia de producte per a web i xarxes socials fins a la producció audiovisual d’un vídeo corporatiu. També oferim el servei de fotografia i vídeo aeri.

El nostre estudi està habilitat amb flaixos, diversos fons infinits, taula per a bodegons, raïls amb pantògraf, trípodes…

Disponible per lloguer prèvia reserva.

A Creative Corner posem al teu abast tot el necessari per promocionar el teu projecte ja que ser un equip multidisciplinari ens aporta una visió global per a cada projecte.

Menú