Notícies

PENTAWARDS 2017 !!!

No et perdis els PENTAWARDS 2017 que es van celebrar a Barcelona!

Si et mola el món del packaging estàs el millor post! Des del 2007 es va crear aquests premis on es reconeixen els millors packagings a escala mundial. Cada any es tria una ciutat diferent (Europa, Àsia, Amèrica) on acull centenars de dissenyadors d’arreu del món per mostrar la seva creativitat i la seva experiència.

Aquest concurs va dirigit a tots aquells dissenyadors associats amb la creació o màrqueting de packaging. També obre les portes a estudiants el qual els és molt beneficiós, ja que és una gran oportunitat per guanyar reputació en aquesta professió.

El jurat de PENTAWARDS 2017 és internacional i està format per 12 membres que són dissenyadors i dissenyadors de packaging de les companyies més prestigioses del moment. El criteri que utilitzen és el següent: seleccionen els guanyadors d’acord amb la qualitat i el màrqueting dels treballs presentats. Tenen molt en compte que no es pot avaluar el mateix nivell diferents packagings exemple: un envàs de cervesa amb una caixa de bombons de luxe. Per tant, han creat ni més ni menys que 55 categories. Per veure-les cliqueu aquí.

Els premis que concedeixen PENTAWARDS 2017 són els següents: Diamant, Platí, Or, Plata i bronze.

Aquí podem veure una mostra de diferents categories el qual han guanyat un Pentaward.

1- Body
2- Food
3- Packaging concept (beverages)
4- Concept luxury

Els pròxims premis es celebraran el 6 de setembre del 2018 a Nova York en el Museu Guggenheim.

Imatges Sant Jordi 2018 [Descarregables]
Canvis en l’algoritme d’Instagram i compres directes

Entrades relacionades

Agencia de publicitat Girona

ANUNCIS DEL MUNDIAL 2018

Notícies
Cada quatre anys arriba l’esdeveniment més esperat del moment el Mundial de futbol, en aquesta entrada us deixem un recull dels 10 anuncis del Mundial 2018. L’afició es reuneix per…
Llegir més

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Menú