Notícies

Creative Corner a la festa final de temporada de l’Associació Digitals Girona

El passat divendres 14 de juliol vam assistir a la festa final de temporada de l’Associació Digitals Girona que es va celebrar al Restaurant Can Veí de Sarrià.

Per si encara no ho sabeu, des de Creative Corner participem activament a l’associació i la Lorena forma part de la Junta de Digitals Girona, així que no podíem perdre’ns la festa final de cap de les maneres! Una festa per tancar la temporada i per celebrar el cinquè any de l’Associació, una associació creada i enfocada als professionals tecnològics de la província de Girona.

Durant aquesta festa a part d’un bon sopar vam tenir la sort de compartir una estona de xerrada amb Joan Boluda, consultor de Marketing Online especializat en posicionamient natural (SEO), AdWords, WordPress i xarxes socials. En aquesta ocasió la seva ponència va fer referència a algunes eines de màrqueting online que són gratuïtes i ens poden ajudar moltíssim a potenciar els nostres projectes. La majoria d’aquestes eines fa menys de 5 anys eren inimaginables de forma gratuïta i avui en dia ja que les tenim a l’abast, és important fer-ne un bon ús i treure’n el màxim rendiment possible.

Ens va agradar molt poder gaudir d’aquesta vetllada amb tot de professionals i amics. Des de l’Associació ja s’està treballant en els pròxims esdeveniments que tindran lloc a Girona a partir del setembre i que esperem que ens hi acompanyeu, recordeu que podeu fer-vos socis de l’associació i gaudir de tots els avantatges que oferim als socis, aquí trobareu més informació: http://www.digitalsgirona.org/fes-te-soci/#.WXHRntPyhT4

Que passeu molt bon estiu! Amb moltes ganes d’arrencar temporada al Setembre i poder-vos explicar tot el que farem des de l’Associació! Stay tuned!

, , ,
Instagram: una xarxa social on també trobar-hi creativitat
Què és el Branded Content?

Entrades relacionades

Agencia de publicitat Girona

ANUNCIS DEL MUNDIAL 2018

Notícies
Cada quatre anys arriba l’esdeveniment més esperat del moment el Mundial de futbol, en aquesta entrada us deixem un recull dels 10 anuncis del Mundial 2018. L’afició es reuneix per…
Llegir més

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Menú