Social Media

Instagram: una xarxa social on també trobar-hi creativitat

Sovint quan parlem d’Instagram i ens pregunten: i què hi publica allà la gent? La resposta és: fotos de menjar, gats i peus a la platja.

A Instagram hi ha molt “postureo” que diuen, però no ens enganyem, hi ha molt més que tot això!

Aquí teniu una publicació que vam preparar l’any 2014 sota el títol “Troballes d’Instagram”, on ensenyàvem diferents comptes que per a nosaltres val la pena seguir!

I per actualitzar-nos aquí teniu una altra selecció que esperem que també us resulti interessant i sobretot us agradi. ¡Allà vamos!

FRANÇOIS DOURLEN

François Dourlen és un fotògraf francès que ens ha tret més d’un somriure, ens encanta com juga amb elements quotidians i amb el seu telèfon ens afegeix imatges de personatges com Homer Simpson, Donald Trump, Minions, Simba del Rey León, Goku, etc.

Aquí teniu un recull d’imatges del seu Instagram:

instagram

VEGA HERNANDO 

Vega Hernando és dissenyadora tèxtil i aficionada al món de la cuina. Amb el seu compte d’Instagram us vindran moltes ganes de posar-vos a jugar amb el menjar. Esperem que gaudiu dels patrons que crea amb aliments i us animeu a reproduir-los 😉

JULIO ESTRELA 

Fundador de l’agència “Agenciae”, treballa en el món de la creativitat, és grafista i té veritable passió pel món del branding. Al seu Instagram hi trobareu tot de composicions fotogràfiques minimalistes. Us compartim algunes imatges del que pot fer amb un galet de pasta.

Fins aquí la publicació d’avui, esperem que us agradin aquests comptes d’instagram i si ens voleu fer arribar els comptes que vosaltres també seguiu estarem encantats de donar-hi una ullada!

Gràcies per llegir-nos!

Si us animeu a continuar llegint-nos, no dubteu en visitar el nostre blog on hi trobareu un munt d’entrades relacionades amb disseny gràfic, xarxes socials, web, aplicacions, consells, notícies sobre publicitat i molt més!

, , , ,
Noves tendències en packagings
Creative Corner a la festa final de temporada de l’Associació Digitals Girona

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Menú