Creative CornerDissenyInternetWeb & Apps

Eines per crear les teves felicitacions de Nadal

Si aquest Nadal vols sorprendre els teus amics i familiars amb les teves pròpies felicitacions de Nadal no et perdis aquestes recomanacions de pàgines web gratuïtes per crear els teus propis dissenys de forma fàcil i ràpid.

No fa falta ser un geni del disseny gràfic per crear felicitacions de Nadal atractives i originals. Gràcies a aquestes eines online gratuïtes seràs el triomfador d’aquest Nadal, són fàcils d’utilitzar i ofereixen moltes possibilitats de personalització. No només permeten editar el color segons el teu gust, sinó també modificar tipografies i afegir les teves pròpies fotografies.

1. Canva

Probablement un dels programes de disseny gràfic online més utilitzats per a tothom. Canva ofereix una gran varietat de plantilles predissenyades de felicitacions de Nadal de diferents tipus i estils. Les seves eines d’edició són molt intuïtives i fàcils d’utilitzar. La plataforma online ens permet modificar i personalitzar les felicitacions al nostre gust i estil i un cop hem acabat podem descarregar-nos els nostres dissenys de forma digital en alta qualitat, i el més important de tot, de forma totalment gratuïta i sense marques d’aigua.

Felicitacions de Nadal
2. PicMonkey

Eina online ideal per crear els teus propis dissenys per mitjà d’una gran varietat de plantilles predissenyades. Tot i ser una eina de pagament, ens ofereix un període de prova de 7 dies, temps suficient per crear les nostres felicitacions de Nadal originals i modernes. També està disponible per iPhone i Android i ens ofereix diferents possibilitats de creació de contingut com un editor de foto, eines de disseny gràfic, creació de collage de fotos i plantilles predissenyades que no deixaran a ningú indiferent.

3. Paperlesspost

Aquesta plataforma online va més enllà de crear les teves pròpies felicitacions de Nadal, ja que ens permet fer enviaments tipus Newsletter amb els nostres propis dissenys. El funcionament és molt senzill, podràs fer l’enviament de la teva felicitació als teus contactes per mitjà de correu electrònic des de la mateixa plataforma i realitzar un seguiment dels teus enviaments que et permetrà saber a qui s’ha enviat, qui ho ha obert i fins i tot comunicar-te amb els teus usuaris. Així que ja ho saps, aquest Nadal felicita els teus familiars o clients de la forma més original i creativa amb la teva pròpia campanya de Newsletter.

Felicitacions de Nadal
4. Genially

Plataforma online gratuïta que presenta una gran varietat de plantilles predissenyades que ens permeten crear les nostres felicitacions de Nadal de forma ràpida i senzilla. Presenta una interfície molt intuïtiva que a més, ens ofereix la possibilitat de crear els nostres dissenys des d’una taula de treball completament en blanc. Podràs pujar les teves fotografies i afegir els textos i elements gràfics que més t’agradin. No hi ha res millor que una felicitació de Nadal 100% marca de la casa.

5. ElfYourself

Si prefereixes crear una felicitació de Nadal de forma animada, original i divertida, aquesta és l’aplicació ideal. ElfYourself et permet crear una animació personalitzada on els principals protagonistes seran diferents elfs amb el teu rostre dels teus amics o familiars fent un ball graciós. No és una eina de personalització de disseny gràfic però de ben segur que quan ho comparteixis als teus amics no podreu evitar passar una bona estona!

Felicitacions de NadalAquestes són algunes de les eines online de disseny gràfic que us permetran crear les vostres felicitacions de Nadal personalitzades però no les úniques, també podeu utilitzar Fotor, Hallmark, Artifact Uprising, entre altres.

Per acabar de donar l’últim toc a les vostres fotos o dissenys recordeu que teniu aquest post d’eines per l’edició de fotografies.

Ara que ja tens les eines i que tenim el Nadal a tocar, et toca a tu ser el més original i creatiu d’aquestes festes!

Instagram elimina definitivament els likes
Plantilles Nadal i Cap d’Any 2019 [Descarregables]

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Menú