Web & Apps

Eines online per a comprimir!

Avui us presentem diferents eines online molt útils a l’hora de comprimir arxius, PDF, imatges, codis CSS’s, enllaços web, etc.

Encara que et pugui semblar que no, optimitzar els teus arxius és important ja que aconseguiràs una alliberació d’espai en el teu disc dur i per tant un millor rendiment i evitaràs problemes a l’hora d’enviar els documents per correu, copiar en els “pen drive”, a l’hora de carregar les fotos a les xarxes socials o fins i tot per copiar entre les carpetes del teu propi ordinador.

Les eines que et presentem a continuació són completament gratuïtes i fàcils de fer servir, l’únic que necessites és tenir una bona connexió a internet per tal d’optimitzar la velocitat de compressió. Tingues en compte que com més pesi l’arxiu més trigarà. També cal destacar que no són una ciència exacte, la compressió pot ser molt relativa i la qualitat del resultat final pot variar molt en funció de la qualitat original del document inicial.

A continuació us detallem les eines online ideals per a comprimir arxius:

1. Small PDF:

Comprimir PDF’s mai havia estat tan fàcil. Però és que no només et comprimeix la mida final del document, sinó que també et permet separar les pàgines que a tu t’interessin, ajuntar diferents documents PDF’s i també girar pàgines. A més, si sempre has tingut problemes per convertir un document i passar-lo a PDF, amb aquesta eina crearàs tots els PDF’s online.

2. Tiny PNG:

A través d’aquesta eina online podràs comprimir fins a 20 fotos a la vegada completament gratuïta. A més, disposa d’una previsualització de la imatge comprimida, la qual et permetrà modificar els paràmetres de la compressió per optimitzar al màxim la qualitat i la mida de la foto.

 

3. Convertimage:

Si el que necessites és modificar el format d’una imatge i no saps com fer-ho traquil, amb aquesta eina podràs modificar el format final de l’arxiu ja que et permet convertir-les i exportar-les amb formats com: BMP, GIF, ICO, PCX, PDF, PNG, PSD i TIF.

 

 

4. CSS Compresor:

Aquesta és una eina de compressió online ideal per aquells que dissenyeu pàgines web. US permetrà comprimir CSS’s per disminuir el codi original i fer que la pàgina web ofereixi una navegabilitat i una càrrega més ràpida. Podreu seleccionar fins a 4 nivells de compressió depenent del nivell de legibilitat del codi. És fàcil, ràpid i gratis!

 

5. Bitly:

140 caràcters sempre poden ser pocs per expressar allò que sentim en aquell moment i menys encara si hi hem d’adjuntar un enllaç per redirigir a una pàgina web, imatge, etc. És per això que amb aquesta eina online podràs comprimir tots aquells enllaços que t’ocupin més de la meitat del teu tuit. Però ja no només per a Twitter, sinó també per la resta de xarxes socials, blogs, pàgines web, etc. Aconseguiràs donar una visió més atractiva del post.

 

 

 

6. Archivo Online Convert:

Si sempre has tingut problemes per organitzar tots els teus documents i agrupar-ho per seccions, tranquil, ara pots crear carpetes ZIP de forma fàcil i eficaç. A través d’aquesta pàgina web, podràs agrupar tots aquells arxius de l’Institut, Universitat, feina, fotos, etc. en una sola carpeta i els podràs comprimir per tal que no t’ocupin gaire espai a la memòria del disc dur. Ideal!

 

7. JS Compress:

Eina ideal pels “Web Master”, que els permetrà accelerar la càrrega de la pàgina web gràcies a la compressió del codi JavaScript, el qual eliminarà bona part dels caràcters innecessaris per optimitzar el rendiment de la web i el consum de banda ampla. L’eina permet comprimir fins a un 80% del codi original i el seu funcionament és relativament senzill: copia i enganxa el codi, espera 30 segons, i llest!

 

Podríem destacar milers d’eines gratuïtes de compressió online, nosaltres te’n destaquem una de cada per tal que puguis comprimir de forma òptima, qualsevol arxiu, fotografia, codi web, Java Script, PDF, etc. I recorda, reduir la mida final dels documents sempre ajudarà a un millor rendiment dels programes, pàgines web, i del mateix ordinador!

, , , , ,
Com utilitzar els hashtags d’Instagram
Què passa a Internet en 1 MINUT?

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Menú