Creative Corner

Entrevista a la Sady Drammeh

Entrevista a la Sady Drammeh

Avui us portem un nou post al blog, una entrevista realitzada a la Sady Drammeh, estudiant en pràctiques de la UdG

  • Ens podries explicar una mica sobre tu?

Em dic Sady Drammeh, tinc 23 anys i aquest any he acabat la carrera de Publicitat i Relacions Públiques a la Universitat de Girona. He realitzat les pràctiques aquí a Creative Corner.

Aquest octubre començaré a estudiar un màster de Comunicació Corporativa d’Esdeveniments i Protocol a través de la UOC. A més, estic ensenyant anglès a alumnes de primària i ESO a una acadèmia de Banyoles i a les tardes faig natació.

  • Què és el que et va animar a venir a fer les pràctiques a Creative?

A part de tot el contingut que treballeu, la dinàmica de l’equip i tot el que veig per les xarxes socials, tinc una amiga que també va fer les pràctiques aquí i a través de la seva experiència em va animar a enviar-vos un missatge d’Instagram. A partir d’aquí em vaig posar en contacte amb la Lorena i vaig començar les pràctiques. A més, vivint a Banyoles m’ho podia combinar perfectament amb el meu dia a dia.

  • Has tocat una mica cada departament (fotografia, disseny, web…) en quin àmbit t’has sentit més còmode?

Web és l’àmbit en què m’he sentit més còmode treballant, pel fet que vaig tocar una mica de web quan vaig estar fent pràctiques a l’institut. Havia utilitzat plataformes més senzilles. Durant la carrera vam maquetar de manera molt bàsica una app i vam realitzar una pàgina web a partir de descarregar-nos una plantilla i modificar-la.

Els meus companys Xevi i Marc m’han permès tenir bastanta llibertat, conèixer diferents codis i remenar les webs. He tingut l’oportunitat de crear webs des de zero i maquetar parts de diverses pàgines webs. Veure públiques les webs en les quals he treballat és una cosa que em fa molta il·lusió.

Sady Drammeh, publicista i relacions públiques

  • Regularment has estat publicant entrades al bloc de l’agència, com t’inspiraves per buscar els temes de les publicacions?

El que feia és buscar a google pàgines web de màrqueting i publicitat on es publicaven notícies i veure el contingut que oferien. Quan m’interessava un tema i veia que podia encaixar amb el bloc de Creative, llavors feia una recerca més extensa del contingut per preparar el post.

També buscava novetats de xarxes socials, actualitzacions, etc.

  • En quin projecte t’ha agradat més treballar?

En la pàgina web de l’empresa Nova Higiene. És un projecte que m’ha agradat molt, ja que és la primera web que realitzava des de zero. Des de pensar l’estructura i l’estil fins a rebre el feedback del client i tenir l’experiència de poder parlar-hi i veure la seva visió. Poder transmetre el que el client té en ment és satisfactori.

També m’ha agradat molt treballar amb la pàgina web d’IREP Real Estate. Vaig dissenyar i estructurar una pàgina entera de la web. En ella vaig poder aportar els meus coneixements i posar en pràctica tot el que he anat aprenent.

  • Com valoraries la teva experiència a l’agència?

De 10. M’he estat formant constantment, ho considero una assignatura més haver estat aquí a Creative Corner. Vulguis o no, el que faig a la carrera és contingut més teòric. Ens ensenyen algunes coses pràctiques, però vivint el dia a dia d’una agència i el que et trobes a la realitat és on pots aplicar els coneixements i posar-ho en pràctica. La realitat de la carrera i la vida laboral és diferent, i estar aquí m’ha permès veure això.

Entrevista a la Marina
Novetats de l’actualització IOS 15

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Menú