Disseny i programació de pàgines web Girona

Desenvolupament de pàgines web a Girona.

Disseny gràfic, pàgines web Girona, comunicació, influencers.

T’ajudem a impulsar el teu negoci, som experts en disseny i programació de pàgines web, disseny gràfic, comunicació i campanyes amb influencers. Visiteu el nostre Instagram per veure el nostre dia a dia.

Busques una agència de publicitat a Girona?

Som experts en pàgines web Girona, posicionament, estratègia i desenvolupament d’apps i botiga online.

Gestió de continguts
Creació i gestió de blog
Disseny i programació a mida

Realizem el disseny i la programació web totalment a mida, sempre amb els buscadors en ment, optimitzant els recursos i oferint les eines necessàries perquè millorar el posicionament de la teva web sigui el més àgil i fàcil possible.
Disposem de servidors propis per oferir-te tot el que necessites, sense limitació d’espai, comptes de correu electrònic o transferència.

E-commerce

Manteniment
Integració amb TPV
Control d’estoc i facturació

Tenir una botiga online no es tracta només del desenvolupament de la web, posar-hi producte i esperar vendes, hi ha molts factors que faran de la teva botiga una e-commerce d’èxit, des de tenir fotos de qualitat, una estructura òptima del catàleg de productes i una promoció eficient adequada al teu projecte.
Necessites una botiga online? Ens encarreguem del teu projecte, des de la creació i disseny de la marca, el disseny i la programació web i la promoció i seguiment un cop publicada.
Ja tens la teva botiga online i no et funciona? Nosaltres te la gestionem i t’aconsellem com promocionar-la invertint en els canals més adequats.

App

Multiplataforma
Programació nativa
Publicació a marketplaces

Vols millorar el posicionament de la teva marca creant una App totalment personalitzada? Nosaltres t’aconsellem i realitzem el desenvolupament tant en Android com IOS amb llenguatge natiu, i per tant més optimitzat.

Posicionament
SEO & SEM

Auditories web
Campanyes de SEM
Optimització de SEO on page

Analitzem la teva web i elaborem una estratègia per millorar el posicionament de la teva marca, producte o empresa als principals buscadors.
Treballem i adaptem el contingut de la teva web perquè compleixi amb els estàndards que indiquen Google i altres.
Creem i gestionem campanyes SEM per rendibilitzar al màxim el teu projecte.

Parlem de…

Webs originals que no et deixaran indiferent
Disseny, Internet, Web & Apps

Avui al bloc us fem un recull de webs originals i destacades d’awwwards, un portal on la gent pot publicar la seva web perquè tan usuaris com jutges escollits per awwwards les votin.

Llegir més
[PDF] SEO Checklist
Web & Apps
Sovint tenir una pàgina web completament controlada és difícil. Són moltes les coses que s’han de tenir en compte i…
Llegir més
Menú