Notícies

Premiats el Sol Festival 2016

El Sol Festival reconegut també com El Festival Iberoamericano de la Comunicación Publicitaria va néixer de la iniciativa de l’Associació Espanyola d’Agències de Comunicación Publicitaria per tal d’impulsar la creativitat espanyola. Això es va fer a través de la realització d’un concurs en el qual es buscava identificat les millors campanyes així com desenvolupar més el sector de la publicitat. A continuació s’esmentaran tres dels premiats en aquest festival de la comunicació.

Dins la categoria de campanyes integrades trobem l’espot del sector de l’hàbitat, el lloc, la moda i la cultura, on el premiat amb el Sol de Plata és l’agència McCan Espanya per la campanya feta per Ikea:

En la categoria de TV/Cinema el Gran Premi va ser atorgat a l’agència Leo Brunett d’Espanya per l’anunci fet per la Loteria de Nadal:

Pel que fa a la categoria d’innovació el Sol d’Or va ser per l’agència We Belivers d’Estats Units per la innovació en el packaging de la marca Saltwater Brewery:

 

Si vols veure al resta de premiats només cal que cliquis AQUÍ!

 

, , , ,
WORDPRESS o el gestor de continguts definitiu
Tendències en disseny gràfic del 2016

Entrades relacionades

Agencia de publicitat Girona

ANUNCIS DEL MUNDIAL 2018

Notícies
Cada quatre anys arriba l’esdeveniment més esperat del moment el Mundial de futbol, en aquesta entrada us deixem un recull dels 10 anuncis del Mundial 2018. L’afició es reuneix per…
Llegir més

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Menú