Web & Apps

WORDPRESS o el gestor de continguts definitiu

Sovint es creu que WordPress és una plataforma per crear blogs i poc més, però no només no es limita aquí sinó que ha esdevingut amb el temps un dels CMS (Content Management System o en català, Gestor de Continguts) més importants i potents que existeixen.

Per què? [pullquote]Potent, flexible, amigable, econòmic… Aquests són uns quants dels adjectius que descriuen WordPress[/pullquote].

Aquest gestor de continguts permet jerarquitzar les categories de les entrades al gust, permet emprar pàgines per a organitzar la informació i dissenyar-la com et vingui més de gust gràcies a les seves eines d’edició. Per si fos poc, els usuaris també poden interaccionar en les pàgines indicades per a això a través de comentaris, fet que sol ser molt útil per a les marques.

L’editor per defecte no et permet fer el millor dels teus dissenys, però amb l’ajuda d’algunes extensions pots aconseguir resultats professionals a un preu assequible.

Les grans marques ja fa temps que confien en WordPress com a gestor de continguts per a les seves pàgines web.

Exemples de marques que empren WordPress com a gestor de continguts:

[one_fourth]SPOTIFY[/one_fourth] [one_fourth]PLAY STATION[/one_fourth] [one_fourth]ROLLING STONES[/one_fourth] [one_fourth_last]DANONE[/one_fourth_last] [clearboth]

 

I nosaltres també ho fem! Si en vols saber més, visita els nostres PROJECTES WEB 🙂

[portfolio_carousel categories=”disseny web”]
, , , ,
Internet i les cookies
Premiats el Sol Festival 2016

Entrades relacionades

Agencia de publicitat Girona

Canvis en l’algoritme d’Instagram i compres directes

Benvinguts una setmana més al nostre blog! Avui venim a parlar-vos d’Instagram, ja que ha anunciat dues novetats que canviaran la forma de veure les xarxes, transformant-les encara més en…
Llegir més

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Menú