Web & Apps

WORDPRESS o el gestor de continguts definitiu

Sovint es creu que WordPress és una plataforma per crear blogs i poc més, però no només no es limita aquí sinó que ha esdevingut amb el temps un dels CMS (Content Management System o en català, Gestor de Continguts) més importants i potents que existeixen.

Per què? [pullquote]Potent, flexible, amigable, econòmic… Aquests són uns quants dels adjectius que descriuen WordPress[/pullquote].

Aquest gestor de continguts permet jerarquitzar les categories de les entrades al gust, permet emprar pàgines per a organitzar la informació i dissenyar-la com et vingui més de gust gràcies a les seves eines d’edició. Per si fos poc, els usuaris també poden interaccionar en les pàgines indicades per a això a través de comentaris, fet que sol ser molt útil per a les marques.

L’editor per defecte no et permet fer el millor dels teus dissenys, però amb l’ajuda d’algunes extensions pots aconseguir resultats professionals a un preu assequible.

Les grans marques ja fa temps que confien en WordPress com a gestor de continguts per a les seves pàgines web.

Exemples de marques que empren WordPress com a gestor de continguts:

[one_fourth]SPOTIFY[/one_fourth] [one_fourth]PLAY STATION[/one_fourth] [one_fourth]ROLLING STONES[/one_fourth] [one_fourth_last]DANONE[/one_fourth_last] [clearboth]

 

I nosaltres també ho fem! Si en vols saber més, visita els nostres PROJECTES WEB 🙂

[portfolio_carousel categories=”disseny web”]
, , , ,
Internet i les cookies
Premiats el Sol Festival 2016

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Menú