Social Media

Promociona la teva empresa amb Pinterest

Benvinguts de nou al nostre bloc!

Avui volem donar-vos més informació sobre una Xarxa Social amb la que pots promocionar la teva empresa. 

Als últims temps s’ha parlat molt d’Instagram Shopping, la funcionalitat que permet vendre productes des d’aquesta coneguda xarxa, però sovint ens oblidem d’una altra eina que pot ser clau per posicionar la nostra empresa i obtenir més tràfic i augmentar vendes: Pinterest.

Què és Pinterest?

Pinterest està inspirada en els tradicionals suros de paret. Allà hi penjàvem idees, frases inspiradores i fotos que ens agradaven, això és precisament el que fa Pinterest.

A diferència d’altres xarxes socials, Pinterest no se centra a seguir persones, celebrities o empreses, sinó continguts relacionats amb els nostres interessos.

Dins del seu gran banc de publicacions podem guardar tots els continguts (o pins) que ens interessin als nostres taulers personals, organitzant-los per temàtica.

Aquí teniu un exemple:

Com utilitzar Pinterest per promocionar la nostra empresa?

Tant si ofereixes serveis com si vens productes, hi ha tres punts molt importants que podràs assolir si utilitzes Pinterest adequadament:

  • Arribar a nou públic objectiu

Actualment Pinterest té més de 265 milions d’usuaris, fet que la fa molt interessant a l’hora d’arribar a nou públic objectiu i en definitiva a nous clients.

  • Generar tràfic a la teva web, botiga online o blog

Fent difusió de contingut d’interès podràs captar l’atenció dels usuaris i generar tràfic a la teva web, ja que Pinterest permet enllaçar totes les publicacions a una url específica.

En conseqüència, també millorarà el posicionament de la teva web. Exemples:

  • Si tens una botiga, pots crear imatges d’inspiració amb els teus productes i publicar-les a Pinterest, creant una mena de catàleg online dins d’un tauler de la xarxa social.
  • Si vens serveis segurament disposaràs d’un blog. De la mateixa manera que en el cas anterior, pots publicar imatges que il·lustrin posts del teu blog i redirigir els usuaris a l’article.

No cal dir que si ets blogger i tens monetitzat el teu espai web aquest punt és clau per millorar les teves estadístiques i en conseqüència augmentar els ingressos que genera el teu bloc.

  • Augmentar les vendes

Com hem comentat al punt anterior, tots els pins es poden linkar a una url concreta. Gràcies a aquesta funcionalitat l’usuari pot accedir a la fitxa de producte dins de la teva botiga online i comprar-lo fent només un clic.

Després de tots aquests tips, us animeu a començar a utilitzar Pinterest?

El nou rebranding de Correus
Postureig a Instagram

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Menú