Marketing

Tips pel Black Friday

Avui us proposarem tips de màrqueting pel Black Friday que us permetran potenciar les vostres vendes. En primer lloc, ens agradaria comentar que aquestes 3 idees han estat dissenyades per Martins (2020), amb l’objectiu de generar més trànsit i vendes durant la temporada de compres més gran de l’any. En aquest sentit, sabem que molts de vosaltres aprofiteu aquesta ocasió per realitzar les vostres compres o bé vendre els vostres productes. En l’últim cas, és molt important saber cap a qui us dirigiu i com atraure aquest públic i convertir-lo en futurs clients de la vostra marca.

Què és el Black Friday? 

El proper divendres 27 de novembre, s’iniciarà la temporada de compres de Nadal pels consumidors. El Black Friday és l’endemà del “Thanksgiving” estatunidenc, una tradició que es porta celebrant des de fa dècades. Es tracta d’un fenomen en el qual els minoristes promocionen les seves botigues i redueixen preus per atraure clients. Aquestes compres suposen un gran augment en l’economia dels comerços. Segons El Periódico, des de l’any 2005 el Black Friday s’ha convertit en el día de major moviment comercial de l’any als Estats Units. 

3 Idees de màrqueting segons Martins (2020):
  • Regal gratuït per cada compra: oferir un regal gratuït és una oferta divertida per als compradors del Black Friday. Amb cada comanda, podeu regalar un regal gratuït a tots els clients que facin comandes durant el període de Black Friday i Cyber Monday. 
  • Amplieu la venda des del Black Friday fins al Cyber Monday: és una gran idea de màrqueting eficaç del Black Friday i que s’ha convertit en un dels més utilitzats pels comerços, ja que els hi aporta molts beneficis.
  • Email marketing: el màrqueting per correu electrònic és un excel·lent canal de promoció per generar vendes. Quan es tracta dels Black Friday és molt important enviar un email personalitzat al següents públics objectius: els clients que ja t’han realitzat alguna compra i els clients potencials.
, ,
Assistents virtuals
“Volveremos a abrazarnos”

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Menú