Marketing

“Volveremos a abrazarnos”

Zalando

Zalando ha realitzat una campanya molt emotiva per la temporada de Nadal. L’espot, titulat “Volveremos a abrazarnos”, ha estat elaborat per l’agència de publicitat Anomaly (Berlin) i té per objectiu transmetre un sentiment d’optimisme i esperança en els moments excepcionals que estem vivint. Zalando és una botiga en línia alemanya especialitzada en la venda de sabates i roba per dones, homes i nens. L’empresa és una de les ecommerce més potents i porta des de l’any 2012 en el mercat espanyol.

Val a dir, que la innovació i la ràpida adopció de noves tecnologies han estat un clau èxit de Zalando. El seu objectiu és que els seus clients puguin gaudir d’un excel·lent servei d’atenció al client i d’una àmplia gama d’articles de moda. Els usuaris tenen l’oportunitat de buscar i trobar el que necessitin.

En l’espot es mostra l’emoció que pot arribar a significar una abraçada en diferents situacions, com ara la de parelles de diferent orientació sexual, amics caminant junts, familiars, etc. Barbara Daliri, vicepresidenta sènior de vendes i màrqueting a Zalando explica que “la idea central de la nostra campanya de Nadal, la connexió humana, es reflecteix en la manera com ens relacionem amb els nostres clients. La nostra estratègia és ser social primer, el que ens permet connectar-nos i involucrar-nos amb els consumidors a través d’històries rellevants i identificables”.

La peça

Segons ReasonWhy (2020) les imatges han estat capturades per la fotògrafa de documentals Sarah Blais en el seu vídeo “100 años de abrazos”. La peça ha estat dirigida per Vincent Haycock, cineasta, fotògraf i director creatiu. La banda sonora que acompanya les imatges és el tema de Frank Ocean: “Goodspeed”. El vídeo ha estat gravat en diferents llocs del món, entre ells hi trobem Nigèria, Vietnam, Itàlia, Mèxic, Suècia i Alemanya. A part de l’espot, la campanya també ha comptat amb publicitat exterior.

Publicitat exterior

Mural de la campanya a Madrid

, ,
Tips pel Black Friday
Shoppable TV: Nova tendència de Màrqueting Digital

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Menú