MarketingTecnologia

Shoppable TV: Nova tendència de Màrqueting Digital

La nova tendència de màrqueting digital és comprar a través de la televisió. Hi ha diferents formats, com les pantalles de compra secundàries a les quals l’espectador pot accedir amb un clic de comandament, o els codis QR per escanejar amb el mòbil. Es tracta de vídeos comprables que estan guanyant popularitat i ofereixen oportunitats als anunciats que busquen noves fonts d’ingressos a les xarxes de transmissió sense i/o amb anuncis.

Què és la Shoppable TV? 

La ShoppableTV és una experiència de compra nova i fluida que ofereix als espectadors l’oportunitat de comprar productes, d’una manera nova i innovadora, a través del seu programa de televisió preferit, anuncis, etc. NBCUniversal va ser la primera cadena de televisió de difusió que va fer realitat la televisió comprable, amb la introducció d’aquesta innovació al maig del 2019. Els codis QR de la ShoppableTV es poden afegir als anuncis i als mateixos programes, cosa que permet una experiència de compra ininterrompuda.

Josh Feldman (2020), Vicepresident executiu i Cap de màrqueting i publicitat creativa a NBCUniversal explica aquesta tendència de la següent manera: “Amb ShoppableTV, NBCUniversal transcendeix les pràctiques comercials heretades de la televisió i impulsa els resultats empresarials creant una experiència de comerç en temps real. Combinant marques amb el nostre contingut premium, posseint totes les etapes de l’embut de compra i eliminant les barreres que tradicionalment es troben els consumidors entre veure un producte i fer una compra, oferim als venedors un canal de venda directa a milions d’espectadors de tot el país”.

Com funciona?

Segons la cadena de televisió NBCUniversal, hi ha una sèrie de passos que s’han de seguir per tal de poder efectuar la compra:

Pas 1: Obriu la càmera: Els espectadors rebran una alerta per mantenir les càmeres del telèfon fins al codi que apareix a la pantalla durant un “moment de compra en directe”.

Pas 2: Escaneja el codi: L’amfitrió NBCU o un missatge que apareix al terç inferior de la pantalla demanarà als fans que escanegin el codi.

Pas 3: Botiga: Els consumidors es dirigiran directament al lloc d’un venedor per a la compra.

 

,
“Volveremos a abrazarnos”
Gaming Influencer: Màrqueting en el món dels videojocs

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Menú