Marketing

Vídeo Màrqueting: per què és important?

Cada dia més de 100 milions d’usuaris realitzen cerques a YouTube i el material audiovisual ja suposa més d’un 78% de tot el contingut que es consumeix a Internet. Aquests dos factors, sumats a què 9 de cada 10 internautes veuen vídeos de les marques i el 65% d’aquests acaben visitant la web de l’empresa fan que les marques s’hagin hagut de replantejar la seva estratègia de màrqueting, encarant-lo al que els usuaris busquen: els vídeos.Avui us donem diverses raons per les quals s’hauria de fer Video Màrqueting, som-hi:

1. Augment del record

Està confirmat que un 79% dels internautes recorden millor aquelles estratègies de màrqueting realitzades en vídeo, que amb la resta de mètodes de publicitat tradicional.

2. Estimula la viralitat 

Aquelles campanyes que utilitzen l’humor, potencien les emocions o informen sobre un fet o producte en concret són més susceptibles de ser virals que una convencional. Per aquest motiu dur a terme una campanya de video màrqueting tinguin en compte aquestes premisses pot estimular la compartició del vídeo, i al mateix moment potenciar i elevar el nombre de visualitzacions.

video marqueting

3. Augment del rati de conversió:

El 90% dels compradors afirmen que el vídeo els ajuda en la decisió de compra i un 85% està més predisposat a comprar en aquelles pàgines on hi ha contingut audiovisual sobre el producte.

4. Afavoreix l’engagement:

A través del vídeo les marques poden explicar un missatge de manera més creativa i emocional, arribant així al Top of mind dels clients i creant en engagement amb la marca molt més fort. 

5. Temps de permanència en una web:

Les pàgines web que tenen vídeos explicatius sobre els seus productes i/o serveis eleven el seu nivell de permanència a la pàgina. Pels usuaris és molt més atractiu veure un contingut audiovisual que llegir una descripció i al mateix temps el seu temps de permanència a la web augmentarà.

6. Augment del posicionament:

Aquelles pàgines que disposen de contingut audiovisual posicionen millor en els principals motors de cerca, elevant la seva posició i aconseguint arribar a un major nombre d’internautes.

7. Call to action:

El 48% dels vídeos influeixen en la decisió de compra i la participació del públic. A través d’un vídeo podem aconseguir que els internautes comprin el producte, interactuïn amb la marca a través de la compartició amb les xarxes, o donin la seva opinió.

, , , , ,
Guia sobre els influencers
[eBook] Tàctiques per ser un expert en SEO

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Menú