Marketing

“Volveremos a abrazarnos”, by Zalando

Zalando ha realitzat una campanya molt emotiva per la temporada de Nadal. L’espot, titulat <<Volveremos a abrazarnos>>, ha estat elaborat per l’agència de publicitat Anomaly (Berlin) i té per objectiu transmetre un sentiment d’optimisme i esperança en els moments excepcionals que estem vivint.

En l’espot es mostra l’emoció que pot arribar a significar una abraçada en diferents situacions, com ara la de parelles de diferent orientació sexual, amics caminant junts, familiars, etc. Barbara Daliri, vicepresidenta sènior de vendes i màrqueting a Zalando explica que “la idea central de la nostra campanya de Nadal, la connexió humana, es reflecteix en la manera com ens relacionem amb els nostres clients. La nostra estratègia és ser social primer, el que ens permet connectar-nos i involucrar-nos amb els consumidors a través d’històries rellevants i identificables”.

Segons ReasonWhy (2020) les imatges han estat capturades per la fotògrafa de documentals Sarah Blais en el seu vídeo “100 años de abrazos”. La peça ha estat dirigida per Vincent Haycock, cineasta, fotògraf i director creatiu. La banda sonora que acompanya les imatges és el tema de Frank Ocean: “Goodspeed”. El vídeo ha estat gravat en diferents llocs del món, entre ells hi trobem Nigèria, Vietnam, Itàlia, Mèxic, Suècia i Alemanya. A part de l’espot, la campanya també ha comptat amb publicitat exterior.

Mural de la campanya a Madrid

, ,
Idees de màrqueting pel Black Friday
Shoppable TV: Nova tendència de Màrqueting Digital

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Menú