Web & Apps

Els 10 tips per potenciar el teu blog

Vols potenciar el teu blog i no saps com fer-ho? A continuació et donem 10 tips per fer-ho possible!

1. Contingut Evergreen → es tracta d’un tipus de contingut que és perdurable en el temps. És un post que per molt que passi el temps aquest no passarà de moda ni deixarà de ser útil. Hem de tenir en compte que el món d’Internet tot evoluciona constantment i molts posts acaben per quedar antiquats. Aquests posts tenen la voluntat de perdurar en el temps. Això no implica que no s’hagin de fer altres tipus de posts els quals són igual d’importants, l’ideal és anar-los combinant.

2. Constància →  alimenta el teu públic de forma constant per crear notorietat. Bloggejar és una activitat que pren el seu temps i esforç però que aportarà resultats positius a la marca i per tant val la pena treballar-hi i dedicar-s’hi.

3. Defineix una guia d’estil → la guia d’estil és una mena de manual en el qual s’estableixen una sèrie de normes relacionades amb el disseny i la redacció. Així es segueix un estil uniforme i fidel el qual et donarà coherència.

4.Xarxes socials → comparteix les entrades a les teves xarxes socials. A més pots utilitzar YouTube com una gran eina per aconseguir notorietat. A través de curts vídeos en els quals tu parlis sobre contingut relacionat amb la teva marca i a més apareguis tu pot significar un gir positiu. Youtube és un canal a través del qual és fàcil posicionar-se i que a més és el segon motor de cerca després de Google.

5. Mesura els resultats → analitzant els resultats pots anar modificant l’estratègia per reorientar la gestió del blog i així millorar. És una manera de detectar errors i aprendre quines són les millors maneres de seguir treballant per tal que el teu blog acabi tenint èxit.

 

potenciar el blog

 

6. Subscriure’s al blog → permetent que la gent es subscrigui al teu blog crees una base de dades o bé l’amplies si és que ja la tenies. Així aconseguiràs accés a multiples usuaris i t’ajudarà a portar un control de l’èxit del teu blog.

7. Potenciar el sidebar → la barra lateral que torbem en els blogs pot tenir moltes més utilitats a part de les etiquetes sobre els continguts dels posts o bé mostrar els tweets. Pots afegir altre tipus d’informació com ara les últimes entrades publicades, una breu biografia del blog explicant sobre què tracta o bé projectes, agenda i conferències.

8. SEO → El SEO (Search Engine Optimitzation) posicina el teu blog i ajuda a millorar-ne la visibilitat. No només és important escriure les teves publicacions de manera atractiva sinó fer-ho també per Google. És necessari saber potenciar els títols i els títols HTML i dominar les paraules clau, ja que la gent fa cerques en funció de termes i associacions de paraules. Aquesta tàctica et permet atraure un target molt concret que és al que tu et dirigeixes.

9. Networking →A partir de la creació o ja existència d’una xarxa de contactes aconsegueixes donar a conèixer el teu blog d’una manera directa. Forma una xarxa de contactes o si ja la tens formada informa sobre la creació del teu blog, ja que aquesta és la manera més immediata de generar trànsit i augmentar les visites al teu blog.

10. Guest posting → Aquesta tècnica consisteix en escriure com a autor convidat una entrada en el blog d’un altre blogger donat-te a conèixer d’aquesta manera i aconseguint visibilitat. És necessari que el blog en el qual escriguis comparteixi el mateix tipus de target o públic objectiu que el teu perquè si no no tindria sentit dur a terme aquesta acció. Per aconseguir el que es pretèn a través del guest posting que és l’augment de visites al teu blog, és necessari que al final de post posis un enllaç cap a aquest per proporcionar una via d’accés a l’usuari.

, , , , , ,
[eBook] Tècniques i estratègies per triomfar a Instagram. Sigues el rei o la reina d’aquesta xarxa social!
Com construir una marca a les xarxes socials

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Menú